top of page
Blue Water

Powergrip alennus

Alennukset kiekoista ja muista tuotteista, alennukset ovat tuotekohtaisia vaihdellen eri kiekkovalmistajien välillä 5%-18% välimaastossa. Kaikilla tuotteilla ei ole alennusta esim. (erikoistuotteet). Myymälöissä (Oulu, Turku, Frisbeepoint HKI) asioidessa alennetut hinnat saa kassalla mainitsemalla seurajäsenyydestä.

Saat seura-alennukset käyttöön rekisteröitymällä Powergripin sivuille ja valitsemalla seuraksesi (Frisbeekotkat). Voit myös asettaa valmiille tilille asetuksista seuran. Käymme vahvistamassa jäsenyytesi ja alennukset ovat käytössä!

Powergrip seuratilaus

Powergripin seuratilaus on käytettävissä Frisbeekotkien jäsenille! Seuratilaus tarkoittaa sitä, että kun tilaat Powergripin verkkokaupasta tuotteita, voit valita toimitusvaihtoehdoksi seuratilauksen, joka on ilmainen. Ilmainen seuratilaus lähetetään kootusti kerran viikossa torstaisin Frisbeekotkien yhteyshenkilölle. Kun tilaus on noudettu, sovitaan tilaajien kanssa miten tuotteet välitetään oikeille omistajilleen. Tilauksista vastaa kaudella 2023 Jere Knuutila.

Saata seuratilauksen käyttöösi asettamalla Powergrippiin seuraksesi Frisbeekotkat. 

Frisbeekotkien Whatsapp-ryhmä

Frisbeekotkilla on käytössä Whatsapp-ryhmä, jossa voi käydä vapaaluonteista keskustelua jäsenten kanssa. Ryhmässä saat tietää aina ensimmäisenä Frisbeekotkien uutisista ja S-raudan tulevista kiekko uutuuksista😄!

Pääset seuramme Whatsapp-ryhmään kun liityt Frisbeekotkien jäseneksi.

Frisbeekotkien tapahtumat

Frisbeekotkat järjestää kauden aikana useita tapahtumia. Seuran jäsenenä saat tapahtumien osallistumismaksuista alennuksia esim. viikkokilpailuiden osallistumismaksu on seuran jäsenelle vain 2 €.

Tapahtumien jäsenedut ilmoitetaan aina erikseen kyseisten tapahtumien ilmoituksissa. Jäsenedut saat käyttöösi liittymällä Frisbeekotkien jäseneksi. Mikäli sinun tarvitsee todistaa jäsenyytesi, voit tehdä sen Suomisportin aplikaatiossa näyttämällä jäsenyydet kohtaa.

Frisbeekotkien hallivuoro

Frisbeekotkilla on käytössä talven ja kevään aikana hallivuoro Ruonalan Hallilla sunnuntaisin. Hallissa voit treenata koko talven läpi heittoasi ja puttiasi. Hallille Frisbeekotkat on varastoinut kuusi kilpatason frisbeegolfkoria, joita voi käyttää treeneissä. Jokaisen kuukauden viimeisenä sunnuntaina järjestämme myös aina puttikilpailun hallivuorolla. Hallivuoro on edullinen jäsenille (2 €). Junioreille vuoro on ilmainen!

Ilmoittautuminen hallivuoroille tapahtuu Metrixissä. Täältä löydät tulevat tapahtumat.

Alennus S-rauta Haminaan

Frisbeekotkilla on käytössä -8% alennus frisbeegolf tuotteisiin S-Rauta Haminaan! Haminan S-Raudasta löydät hyvän valikoiman erilaisia frisbeegolfkiekkoja. Myös vähän erikoisempiakin ;)

 

Voit todistaa jäsenyytesi Suomisport aplikaatiolla jäsenyydet kohdasta! 

bottom of page